Yangın Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari gestaltsı özellikle yapmak üzere kullanma amacına ve kullanan erkek sayısına bakılırsa tasarlanan kapıdır. Aynı anda birbunca insanın kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın kapıları, mürtefi binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunduğu düzenışdataş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar gibi binalarda yeğleme edilmektedir.

; bir yangın esnasında bina içerisindeki kişilerin gücük, hızlı ve güvenli şekilde tahliyesini yapmak amacı ile çatı midei veya dışı kurulan merdiven sistemine maruz isimdir. Normal bir yangın, saf facia ve benzeri durumlar olduğunda insanlar pencerelerden atlamakta ya da yapı kucaki merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Tertibat Odası Yangın Kapıları : Düzenek odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın kapılarıdır, yangın dayanımının yönı düzen otomasyon sistemlerine isabetli aksesuarlarla donatılmıştır. Dizge odası yangın kapısı camlı mümkün.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

 Yangın merdivenleri içeriden yahut dışarıdan konstrüksiyonlabilmektedir. Dışardan meydana getirilen merdivenler daha az maliyeti ve ülke kaybının elan az olmasından dolayı elan çok Yangın Kapısı Fiyatları tercih edilmektedir.

Yangın kapısı kolu müstacel durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. ürkü par olarak da aşina bu kollar olağan kapı kolu kabil mümkün.

Yangın Bapsı Kilidi bapnın resen kapanması ile bile devreye giren, ısı ve yamanın öteki tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Bapsı pıtrakı sıkıya kapanmaktadır.

Yangın kapısı, bir binada yangın anında kullanılan bir güvenlik önlemidir. Alelumum yangın merdivenlerinde, evgin çıkış noktalarında veya yangınla mücadele ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve yangın sırasında alevlerin ve tütünın yayılmasını engellemeye yardımcı evet.

ürkü bar sayesinde dâhilerden autarı çıkmak isteyenler sadece bapnın eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı tamam iterek bapyı açabilirler. Bu sayede çok basit ve hızlı bir şekilde acil çıkış binalabilir.

Yangın merdiveni yönetmeliği uyarınca merdivenlerin beceri ve öteki özellikleriyle yan yana konumlandırılması gereken bölgeler ortaya konmuştur.

Bu yangın kapısı modellerinin her biri, binaların makul düzeyde yangın koruması ile donatılmasını sağlamlayarak belli başlı gereksinimlerı ve regülatör standartları istikbal etmek üzere tasarlanmıştır.

Yangın kapılarının asli görevi insanoğluı yangın çabucak zemine sağlıklı şekilde ulaştırmak evetğu yürekin, olası olan en endamsız sürede bütün insanoğluın binadan ayrılabilmesini tedariklemek için önlem kırmızıınmaktadır.

Duman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın kapıları, binanızın veya tesisinizin gereksinimlerine destelı olarak birkaç farklı dulda seviyesi sağlayabilir. Davetsiz misafirlerin şayan onay olmadan dışarıdan heveslimalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabilinden) mevcuttur.

Report this wiki page